Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PUTIN ORDINERAR GRATIS VIAGRA FÖR FORTBESTÅNDETS POPULATION

Vid alla kluvna tungors enögda vanföreställningar
och alla kanaljars missfoster av kolikskrikande
horungar bland skällande hundar och grobianers
ihåliga döskallar vart är Ryssland på väg om inte
mot sin egen undergång när Putin givit alla poten-
tiella män order göra varenda rysk kvinna med barn
på löpande band för att säkra tillgången på kanon-
mat i hans imperiekrig och äldre män ordineras
gratis Viagra för fortbeståndets population.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-01-30 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP