Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Naket med skit

-

Bukowski och sprit

Naket med skit

Slingrade sig orden

ur djupet ut.

-

Träffande piska

från ett hjärta

Världens själ

kyssa och slå.

-

Sanningar går förbi

Finrummets gardin

Gestaltar sig för

de blinda ändå.

-




Fri vers av PFJS
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-01-25 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
djupt... förstår inte poesi speciellt mycket. men jag ser att den är välgjord, från ett starkt hjärta som slår ändå även om motgångar <3
2023-01-25
  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS