Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid de små männen som vill bli de stora...vill ha mindre och di små vill ha större korvar


Opus 8585...ingen bagatell

 

 

Det gör ont att se

krigets skojare rusta

upp istället för

att lägga ner och säga

farväl till vapnen för gott

 

krig är ingen väg

till fred vapenskrammel

och kärnvapenhot

hör historien till om den

inte ska upprepa sig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-25 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP