Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utan betydelse


Drömrik


Jag drömmer
så mycket på nätterna
nuförtiden
jag träffar människor
i alla möjliga
sammanhang

Vi ställs inför problem
som ska lösas
inför något speciellt
som ska hända
det konstiga är
att ju mer vi gör
desto mindre blir det gjort

Det som ska hända
händer aldrig
den som skulle komma
kommer aldrig
vi går runt i en cirkel
som sonens hamstrar
i sin bur

När jag vaknar
har jag vaga minnen
om vad jag nyss drömde
men det som där och då
var så viktigt
har helt tappat sin betydelse





Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-25 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP