Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen nämnd ingen glömd "Politiker är vi allihopa, du med och jag med", sjungs till känd melodi


Opus 8587

 

 

En blick säger allt

blundar när det blåser kallt

när snaran dras åt

blir han het om öronen den

skurkaktige lögnhalsen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-25 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP