Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stund av lugn


Lärkträdet


Korna var på plats
i beteshagen

Lämnade dem
och gick iväg

Hejdade mig

Något drog

Svårt att förklara

Stannade upp

Satte mig intill
det unga trädet
i hagen

Dagen var så vacker

Famnade evigheten

Där fanns någonting
Ja, där fanns något
utanför allt det tänkbara




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-25 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST