Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig choklad

jag gillar inte rosor
bättre med choklad
om man ska få mig
tjejer som tycker
att jag är snygg
bjud på choklad
med nougat inuti
jag slappar nu
som poet
goda gärningar
och trimmade moppar
tillhör
mitt förflutna




Fri vers av SatansSon
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-25 23:38



Bookmark and Share


  etletlien
du ser mogen ut i selfien

som någon som gått

igenom mycket i livet

vet inget om dig

men du skriver fina dikter

så då är du en fin människa <3
2023-01-26
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon