Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mötet blev av!

 

Jag!

Mötte mig själv i drömmen och blev häpen

Ser jag så äckligt ut i verkligheten?

 

Jag!

Mötte min skugga i verkligheten och blev häpen

Ser jag så skuggigt ut i verkligheten?

 

Jag!

Mötte Naji i verkligheten och blev så häpen

Ser jag så ynkligt ut i verkligheten?

 

Jag!

Mötte verkligheten och blev totalt förvånat

Ser jag så ensamt i verkligheten ut?

 

Jag!

Mötte en människa i verkligheten och totalt blev jag förbannat

Ser en människa som fan monster

 

Jag!

Efter mötet med en människa

Bojkottade alla möte med allt som är mänskligt

 

Jag!

Mötte döden i verkligheten och aldrig blev förvånat

Döden är jag och ingen annan är!

 

Mötet med mig själv blev av!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-01-26 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP