Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söta saker ska ha rustning

Söta saker ska ha rustning

Så är det bara

Det är världsalltets princip

Då blir de söta sakerna ännu sötare

En ekorre i rustning!

En utter i dito.

En kattunge i rustning.

Mina läsare

i rustning!




Övriga genrer av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-26 12:02



Bookmark and Share


  Respons VIP
Rustningar skyddar det ömtåliga och söta. Det kan behövas!
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP