Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astå

I att avstå 

utan begär 

eller saknad

lämna närhet 

och betydelse 

för känslor 

utan möjlighet 




Fri vers av Quasimodo
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-01-26 12:16



Bookmark and Share


    Emmeline
Intressant dikt!
2023-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo