Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… att gå i evighet mot en vidgad horisont en dröm för vissa…


VANDRANDETS KONST


gränslöshetsvandringen

förflyttningsnjutningen 

mot avlägsnaste målet 

jordhorisontutflykten 

jordenruntvandringen 

varhelstsättanedfotenhemma 

vartsättermangränsenläger 

rundvandringsstrategierna 

rundgångsmålbildningen 

hemledandevilsenmanöver 

 stirrainiväggenmetodiken

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-26 12:46



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Härlig läsning där kreativiteten med orden varit synnerligen stor och jag tycker du funnit många nya intressanta ordvarianter!

2023-01-30

  Blomma-Stjärna VIP
gå rundgång hemma? helst inte - jordenruntvandring? - mer lockande, men nej!
förflyttningsnjutnining? bokläsning - dans på vardagsrumsmattan - vänskapspromenader i närområdet!
- tack för inspirerande läsning!
2023-01-27

    Lena Söderkvist VIP
Påhittigt men inget hittepå
2023-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP