Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Universums tår

-

Som en

droppe

kramad från

universums

helhet,

rinner vi

ned för

de runda

kinder

som bär

spåren från

en tidigare

tår.

-




Fri vers av PFJS
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-26 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS