Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Det som är

-

Fingret som pekar på månen

Är som etiketterna vi bär

Ord och beskrivningar

För allting vi ser och lär

Med enbart fokus på fingret

Ser vi inte månen som den är

-




Fri vers av PFJS
Läst 30 gånger
Publicerad 2023-01-26 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS