Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Det skymmer i pastell likt en ljum sommarkväll


Efter dagar
av regnande
och molnig
jämngrå sky

Har himlen
öppnat upp
Och visat sig
från sin bästa
sida igen

Med persikokind
och hud av pastell
Har den visat sig
från sin bästa sida
åter i kväll

Minns med ens
de ljumma
sommarkvällarna
sena

Med våffla och kulglass
i samma kulör och pastell
som den jag ser just här
och nu
i skymningen i kväll







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-26 17:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig kontrast, våffla och kulglass
2023-01-27

  etletlien
vackert. ja, jag såg det också <3
2023-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Klart cool bild!
2023-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker om detta med att det skymmer i pastell.
Kommer faktiskt att tänka på "Dansa i neon" med Lena PH.
Långsökt, kan man tycka.
Nja. Egentligen inte.
2023-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP