Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nebukadnessar

Bränn bullar av misstag
men låt böcker vara
en Herrens trädgårds
gröna blad efter blad.

På väggen skriver någon
jag tror det är i eld:
”Varje tecken är en tanke
under yta finns det djup.”




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-01-26 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP