Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissad o vita lögner





Du kommer väl med 18 tåget
sa han
absolut
sa jag

jag säger så mycket
trams (men de visste ju inte han)




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-26 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna