Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med trolldom i ögonen

Trädens fingrar penslar himlen grå.
Man vandrar i en enormt stor skog.
Man går helt avsiktligt vilse för att finna
det som man inte hade en aning om.
Helt klart inte inlemmad i samhällssystemet
vandrar man för att finna det outsägliga,
det som befriar och gör en hel som människa.
Man är ett särpräglat djur med trolldom
i ögonen och man går som i trance i en
mörk tid i vilken själen måste vakna.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-01-26 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP