Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Snö i ditt hår

Nattens kyla bet våra kinder

Du hade isigt snö i ditt hår

Ståendes under samma jacka

Värmde du mer än mina frusna tår

Vi enades i värmen från kylan utanför

När du var kallfrusen utan mössa

Och med vackert snö i ditt hår.

-




Fri vers av PFJS
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-01-26 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS