Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


clown

en ängel utklädd
till clown
såg jag
igår på natta

en flickängel
som lät
som tärnan
i Västerås
som sjöng
stilla natt så vackert

ung tärna
som blängde'
på mig

det var roligt
och skönt
på samma gång




Fri vers av SatansSon
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-27 01:17



Bookmark and Share


  AKT VIP
Härligt med det sköna,
2023-01-27

    ej medlem längre
Det stora i det enkla. Läser gärna sånhär dikt.
2023-01-27

  etletlien
jag träffade en människa

från den här sajten på natten

och på dagen

när jag vaknade faktiskt

va konstigt....

när jag vaknade....
2023-01-27
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon