Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kungen

den där känslan av
att göra upp
med furstar
infinner sig

för under mitt liv
har jag sett'
kungen av Sverige'
på nära håll
brumma förbi

bara jag och
Sören på g
och vi
måste ha synts
tydligt för
fursten




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2023-01-27 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP