Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


livsresan

om jag kom
med dit
jag ville
på livsresan
från nu
till födelsen

sitter med ylletröja
och kofta
ingenting att göra
utom hyss

Albin har hackat mig
och njuter nu
när han ser
hur jag kämpar

jag vet inte'
jag hur mycket
som återstår'

bara att livet
är emot mig nu
och för alltid i
denna värld




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-01-27 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP