Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett andetag

När det bara

är ett andetag

mellan dig och mig 

är det ändå 

som en evighet 

mellan oss 

 




Fri vers av Quasimodo
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-01-27 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo