Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


winner

Marie och jag
kommer nog
att träffas igen

måste alltså ställa
in mig på utställningen
på galleri majnabbe

och ett år
innan det
måste jag agera
som en som
vill opp

en winner




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-27 03:44



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Din konst är fantastisk Immanuel! Bra text, målningen tycker jag så mycket om
2023-01-27

  alicja lappalainen VIP
FINA BILDER
2023-01-27

  Månfare VIP
Synd! jag gillar elefanterna.
2023-01-27
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP