Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under lupp

Erkyll Poarå.

du och jag

vi utforskar verkligheten

det är vårt detektivarbete

jag flyttar in i ditt huvud

doften av halvrutten sommarstuga

jag saknar den så mycket

Erkyll Poarå

hur var verkligheten




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-27 07:54



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kul att stava Hercules Poirot som det låter på svenska. Det är som att tränga in i en roman av agata kristi och finna en doft av en svensk halvrutten sommarstuga.
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP