Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyright: Soligajag_1


Mysdag väntar

Mysdag väntar

Idag blir det en promenad i den vackra solen ,
önskar att jag låg i poolen .

Värmen gör oss heta och lulliga,
tur jag har mina kissar som är så gulliga.

Tar en svängom och tjoar högt i skogen,
nu fattas bara en dans på logen.

Ger mig själv den bäst dagen av alla,
nu ska ropen skalla!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-01-27 09:58



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Livsglädje, härligt!
2023-01-27
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP