Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets rynkor

 

 

Såg mitt ansikte i spegeln
suckade över alla rynkorna

sänkte blicken

funderade en stund på livet

det kunde vara värre
kunde ha dött utan en enda rynka

lyfte blicken

blåste iväg en slängkyss
gick ut i köket och satte på kaffet

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2023-01-27 09:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Så bra tänkt...
2023-02-05

  Peter G VIP
Vilken fin och klok text! En viktig grej i livet är ju onekligen att lära sig att fokusera på rätt saker, tänker jag när jag läser!
2023-01-30

    Lena Staaf VIP
Klokt, glatt och helt suveränt! Bokmärker.
2023-01-28

  Alicia Stenfors
Briljant som alltid!
Vill vara din skrivvän igen.
2023-01-27

  Öknens Ros VIP
Kloka och visa ord från en lika klok och vis kvinna.
2023-01-27

  Maria Sundelin VIP
Den som inte har rynkor har aldrig skrattat och varit glad.
Kramar
2023-01-27

  Anya VIP
Vilken härlig inställning. Ler när jag läser. Bra att ge sig själv en slängkyss. Snygg gestaltning.
2023-01-27

  Blomma-Stjärna VIP
vackert om rynkor!
2023-01-27

    ej medlem längre
Helt rätt! Rynkor, liksom gråa hårstrån, är bara tecken på erfarenhet och visdom.
2023-01-27

  Sparvögat VIP
Instämmer i Solstrales fina ord ~
rynkor är poesins gåva…
2023-01-27

  Niliboy
Mina rynkor syns inte!
2023-01-27

  Solstrale VIP
Rynkor är meningar av livets poesi!
2023-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP