Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orsak och verkan

En låga åstadkommer ingen brand
men många lågor tillsammans
kan bilda en fackla
som kan tända en världsbrand.




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-27 11:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa! Tänker på lill-greta
som nu blivit till mass
-mediala cyber kändis
Klimat-Greta vars upp
-märksamhet ändå
falnat lite? Då det
uppburna intresset
Vänts åt annat håll.


2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP