Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksförklaring


HON

Gammal är hon vorden,
dyr som ringens guld.
Glimmande blir orden
utan skräp och skuld.

Vattrad, stolt och vacker,
silverårig, klok;
kärlekens attacker
är en bilderbok.

Silke, sammet, siden,
ljuvhet i min hand,
sällhet bortom tiden,
bortom hav och strand.

 

 

 

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-27 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP