Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall.

Hur många gånger
Orkar man med
Hur många nederlag
Kan man egentligen ta
Hur många andetag
Är rimligt att ge
Hur många tårar
Kan man fälla för det?

Jag såg en stjärna falla
Rakt ovanför mig
Så starkt lysande och klar
Kändes så nära.
Tänkte på dig
På ditt namn, dina ögon
Och det där underbara leendet
Som ger mig så mycket kraft att orka.

Min önskning är given
Allt jag drömmer om
Den önskningen är för evig
Tills döden omfamnar mig.





Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-27 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP