Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillar inte ordet introvert




Varför
ska det vara så svårt
o vara social
magen knyter sig
och jag blir
handlingsförlamad
jag vill inte
men jag vill
Jag måste
men jag måste inte
jag kan stanna
här
under min korkek
men jag vill
inte




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-27 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
va dig själv
prata poetiskt
du kommer bli hånad
men nån till slut
kommer älska dig
för den du e
jag hittade bella
eller....
bella hittade mig
vi var tillsammans
1½ år det va finaste
tiden av mitt liv <3
2023-01-27

  Koloristen
Kategoriseringarna i fråga är löjliga. Stå på dig, var "asocial" om du vill. Finns ingen mening med att "passa in".
2023-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna