Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den onda pojken

Den onda fyraåriga pojken stod på gårdsplanen och skrattade HA HA HA HA HA HA HA HA!!
Han tittade på när det stora huset brann för fullt som han hade stuckit i brand. Pojken var något djävulskt ond och han njöt av det.
Hans äckliga föräldrar sprang omkring som huvudlösa höns och skrek. Pojken lade sig i hängmattan med en serietidning och en läsk. Det är härligt att vara så ond tänkte han när brandkåren anlände som inte kunde hindra huset från att brinna ned till grunden. Pojkens nya fosterfamilj som han placerades i efter branden var ond den också fast på ett mycket mer glamouröst sätt. Den onda pojken satt på sitt rum och planerade nya jävligt härliga illdåd. Han gick på kokain och var en utpräglad satanist som också kunde vara väldigt kärleksfull ibland när det tjänade hans intressen. Men att plåga folk var hans stora passion. Kärlek och sånt är bara till för dom svaga, och svaghet kan man inte acceptera. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-01-27 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP