Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Vi är bara 

ett andetag 

ifrån varandra 

andas samma 

lust och längtan 

utan att nå fram 




Fri vers av Quasimodo
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-01-27 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo