Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


FLYGA ELLER DJUPDYKA


den som flyger iväg

går aldrig till botten

med problemet...




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-27 17:26



Bookmark and Share


  Respons VIP
Tänkte direkt motsatsen: Den som går till botten med problemen drunknar och lär sig aldrig att flyga. Kan vi närma oss en sanning från botten och från toppen?
2023-01-29

    Lena Söderkvist VIP
Det är så riktigt, tänk om alla fattade det. Politikerna, tex...
2023-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP