Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PUTIN'S ATAVISTISKA ARVSANLAG

Med små ögon djupt inmutade som i grottor
nedanför en kort pannlob omgärdade av
mongolens karakteristiska kindben åtföljd
med kort haka och mun som ett streck fram-
träda Putin's genetiska arvsanlag fr Genghis
Khan The Mongol leader.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-01-27 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP