Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor och vaniljhjärtan

Som om jag vore
en häger av snö
gråtandes
inte alls
inte alls
stundtals jag svalnar
till att bli
lyhörd medvind
suckandes
intill gårdagen
som en smekning
ingen känt
men ändå
blivit berörd
i nattens
guldschakaler
blickar drömmer sig bort
men stannar kvar
och ser
dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-01-27 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP