Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Boken blöder

-

Boken blöder

Ordens blod

Rödvåta sidor

Själsligt mod

-




Bunden vers av PFJS
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-27 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS