Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Kärlekens äng

-

Du dansade iväg på ängen

Med kjolen som var blå

Mitt sinne fylls till bredden

Av din närvaro hos mig

Dina bruna ögon

Och kolsvarta hår

Glänser av kärlek.

-

När sommaren blev höst

Din pappas nya jobb låg väldigt långt bort

Du försvann med din närvaro

Det blev tomt när du försvann

Ledsen sluter jag tårögda ögon

Där i mitt inre hittar jag dig

Dansande på ängen

Med blicken på mig

Ordlöst du säger

Tro på kärleken.

-




Fri vers av PFJS
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-28 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS