Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torka tårar.

Är så less nu
På att torka tårar
Trött på att sakna
Less på att bara önska.
Vill att du ser mig
Ser den man jag vill vara
Bara för dig
Om du bara visste.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-01-28 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP