Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesdagen över Förintelsen den 27 januari <3



Nazism är en djupt förträngd skräck som exploderar i hat.
Nazism är en fasa inför att vara svag och utsatt som exploderar i hat.

Nazism är en extrem psykisk och själslig sjukdom som exploderar i hat.
Nazism är att ge upp sin mänsklighet, kärlek och värdighet och låta sig uppslukas av mörkret i en självförnedring utan gräns.

Nazism är en vidunderlig sorg och vrede i ett brinnande kaos som exploderar i hat.
Nazism är ett hysteriskt våld, mord, krig tills ingenting finns kvar.

Nazism är att med ett euforiskt leende sälja
sin själ till djävulen.
Nazism är den absoluta själsfrånvaron.

Nazismen är det sjukaste och mest ondskefulla i världshistorien och ändå tillåter man år 2023 i Sverige att nazister får uttrycka sig och demonstrera på gator och torg.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-28 01:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nazi kommer från ashkenazi, de va judarna som iscensatte det för att få isreal tillbaka. de snodde från västerländsk kultur för att förgöra den. vatikanen dömde inte nietzsche till döden, nej, mycket bättre än så, de svärtade ner hans namn.
2023-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP