Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RYSKA JUDAR FLYR PUTINS ANTIZEMITISM

Putins antisemitism stänger ned The Jewish Agency
vilket får 55 000 judar att bokstavligen fly till Israel,
vilket säger något om vilket land som när nazistisk
antizemitism i sin barm med nationalismens enkel-
riktade enfald.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-01-28 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP