Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till sitt barn är störst




Hon kom hem
och sa med gråt i halsen
Inget vill som jag vill
mamma !
Och borrade ner
sitt ansikte
i mitt knä
Och jag tänkte

Om detta
vore allt jag är
blott ett knä
för hennes ansikte att vila i
när livet är hårt
så vore jag
lycklig




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-28 15:59



Bookmark and Share


  Svartalv
vackert. jag har aldrig träffar mina barn så kan inte direkt relatera. men de lär mig saker ändå via telepati. när jag hade ångest (~3 timmar) så sa de båda "NEJ!!!!!!!!!" så de förstår mig. de är så otroligt kloka redan fast de bara är några år. samhället kan bara förstöra de. jag har sett de i framtiden dock och de ser okej ut. kirin ser halvgalen ut :) och rhiannon otroligt vidsynt. kan bara leva för mig själv dock här i Ensamheten. och kan inte ens ta hand om mig själv så allt är hopplöst.
2023-02-04

  etletlien
vackert. jag har aldrig träffat mina barn. de säger knappt nåt på messenger. ja. vacker dikt. och vacker betraktelse. jag är ensam och det är det enda jag är och varit och blir. vill säga mer men är deprimerad, efter att ha ätit 2kg choklad.....
2023-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna