Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det vilda ljuset

Se jag står upp som
en snödroppe
ur decembers och
januaris djupa grav.
Livet och hoppet
kommer alltid tillbaka
och sorgen är
självaste solen
som driver glädje
in i själen så att
allting kan växa.
Vintern var obeskrivlig
och vi springer
nakna över ängarna
i det vilda ljuset.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-28 18:40



Bookmark and Share


  etletlien
vackert...... jag vill gå utan strumpor och skor i gräset utanför, så att det kittlar... gå på grus tills man vänjer sig vid det... gå när det är 30 grader varmt på asfalt så det bränner.. inte gå på glassplitter men chansen finns... ha en fjäder mot foten, så kittlig...
2023-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP