Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2023-01-28


EN ENKEL VERS

En enkel vers kan jag behöva
förskriva denna lördagskväll,
att världens väsen kunna söva,
att ekot från den stora smäll,
som sägs ha startat vår planet
ej måtte helt min själ bedöva.
En vers i all sin enkelhet
kan trösta hellre än bedröva.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-01-28 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP