Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mor behöver min hjälp. Men det funkar inte


Osynligt barn

Osynligt barn. Utan behov och utan vilja. Du kunde bestämma över oss alla. Vi fann oss i det. Vi var möjliggörare.
Nu vill du att jag ska styra dig. Nu vill du ha min åsikt. Säger du
Men du agerar tvärtemot.
Jag blir förvirrad
Och vilse
Och måste tyvärr lämna dig ensam
Annars går jag under




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-28 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP