Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Didds

jag är avundsjuk på mig själv

att jag lever i en värld

där tusenskön0r

undrar

om sina sinnessjukdomar

sinar

när de blommar

florar

och inte förlorar

glistri-glansen

i gräsmattan mattgräs-vilan




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-01-28 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP