Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vidare går………

En tanke sa mig
fast det som varit

Det som upplevts
i sorgens mörker
det som gräver
djup i själens oro

Sluter det förflutnas sår
de hårfina sprickorna
i galenskapens intellekt

Så en tidig morgon
i daggen gryning
sprids det varma ljuset
i spindelnätets mönster

Då ens läkande förringa
om så lite mer
lite mer och lite mer
men aldrig närmare än så

Felicia




Fri vers av feliciaa VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-29 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feliciaa
feliciaa VIP