Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sätta värde på sig själv


Ändå stabil


Själen är ändå stabil
Labila känslor får inte betyda något

Mitt liv är fast på min mobil
Lömska i gömmor får inte svar på mina frågor

Vad betyder jag

Vad har jag för värde, om jag inte sätter värde på mig själv
Är svaret det säger sig självt
Det säger sig självt

Livet blev tungt på en kort stund
Du är som en hund sa någon som tyckte jag var dum
Men orka första vad det betyder
Mitt hjärta blöder jag ryter
Inte

Vem bryr sig

Hur ska jag kunna göra det

Jag ville bara finna min kärlek
Och få behålla henne




Fri vers av Cali Air Condition
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-01-29 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cali Air Condition