Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja Se Pengar

Snackade nyss med en
God vän som bor i Svartsjö
Det han behöver
Är bättre odds
Han är arbetslös
Nyss slutat
Som kock
I Kosta
Själv har jag
Inte jobbat
På över 30 år
Är sjukpensionär
Med skuldsanering
Och förvaltare
Det blir 2000 över
När allt jag är skyldig
Betalats
Mitt hjärta bultar
Min plånbok
Är fet nu
Jag fick 40000 spänn
Från en konstnärsfond
Häromdagen
Och har spenderat 10000
På denna nya laptop




Fri vers av SatansSon
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-29 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon