Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Sjunger för solen

Har väntat på utslagna blommor länge nu
Och så kom du
Din värld är öppen för en som mej
Dansar i en vind
Å jag plockar inte dej

Ett litet tag stannar jag
Och skiner med min kraft
Jag vet att kärleken finns kvar
För att du föder den

Du skulle finna dej en vän
som också sjunger för Solen

Du är mogen och jag är ung
Och vi båda älskar honung

Ett litet tag stannar jag
och skiner i våran kraft
Jag vet att kärleken finns kvar
För att du skapar den

Du skulle finna dej en vän
Som också sjunger för
Soooolen

Å så skönt
lindblomsgrönt
När det är på
dovt azur blå
Du rosenskär
jag vill ha dej där

Är inget bi som lägger mig i
Är en björn så rund och skön

Om du skulle finna dej en vän som också sjunger för solen
Du är mogen och jag är ung och vi båda älskar honung

Du skulle finna dej en vän som också sjunger för Sooooolen!
Du skulle finna dej en vän som också sjunger för Sooooolen!
Du skulle finna dej en vän som också sjunger för Sooooolen!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av golden poop
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-29 02:46



Bookmark and Share


  etletlien
åh en låt
ovanligt i strömmen...
kan du sjunga den redan?
lägg upp på youtube! <3

"Är inget bi som lägger mig i
Är en björn så rund och skön"

min favoritradtvinar :)

humle är för humlor

mjöd är för biiiii ii ii i N
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

golden poop