Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra tavla tror jag

Långt mellan lamporna
Har jag
Och trivs med det

Blå ögon
Som kommer
Att bli
Himmelsblåa
Vad tiden lider

Jag vet att
Det inte går
Att köra
Den här världen
Många år till

Slutet signerar
Jesus inom kort

Då får vi
Se vad det blir




Fri vers av SatansSon
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-29 02:58



Bookmark and Share


  etletlien
om ja inte sa det.....

förmodar att du träffat änglar

och ärkeänglar

och jesus

och eva

och gud han själv

du kommer somna stilla

hoppas det

för du är

en bra poet <3
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon